Ga naar de inhoud
Portfolio

Ontdek onze stijl

Buckdesign Schneider Electric VSK
Minimale klimaatimpact
Schneider Electric
In de hedendaagse zakelijke arena is duurzaamheid niet langer een optie, maar een absolute must-have. Het is de ruggengraat van succes en de sleutel tot een positieve reputatie op lange termijn. Schneider Electric begrijpt dit als geen ander en streeft ernaar uw ultieme digitale partner te zijn voor duurzaamheid en efficiëntie. Met hun innovatieve aanpak integreren ze toonaangevende technologieën en producten in elke fase van de levenscyclus, waardoor een geïntegreerd bedrijfsbeheer in diverse bedrijfstakken mogelijk wordt. Met Schneider aan uw zijde wordt duurzaamheid niet slechts een doel, maar een tastbare realiteit voor de toekomst.
Utrecht
100m2
Boon Edam showroom - Buckdesign
Boon Edam
Boon Edam viert zijn 150-jarig bestaan met een feestelijke opening van een splinternieuw experience center, met een speciaal bezoek van de koning! Wij als Buckdesign zijn trots op ons project waarbij we het experience center een complete make-over hebben gegeven. Boon Edam, wereldleider in beveiligingsentrees, laat met hun nieuwe hoofdkantoor zien dat ze innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Door gebruik te maken van verschillende materialen en technieken hebben we een resultaat bereikt waar we trots op mogen zijn!
Edam
355m2
Biogen
Biogen wordt gedreven door passie en innovatie en leidt de revolutie in neurologisch onderzoek en ontwikkeling. Hun missie is duidelijk: pionieren in neurologie en levens veranderen. Met toewijding, wetenschappelijke expertise en de bereidheid om risico's te nemen, blijven ze voorop lopen in de ontwikkeling van medicijnen. Met hun moderne faciliteiten zorgt de productie van medicijnen van hoge kwaliteit, die snel toegankelijk zijn voor patiënten, voor hun succes. Bij Biogen is een verschil maken meer dan een missie; het is hun passie.
Veldhoven
16m2
Minimale klimaatimpact
ES Master
Gedreven door passie voor elektrische mobiliteit streeft ES Master er dagelijks naar om hun assortiment onweerstaanbaar te maken voor consumenten. Hun toewijding aan innovatie leidt tot baanbrekende gadgets, waaronder hun nieuwste lijn elektrische fietsen! Met een focus op elektrische fatbikes, e-steps en e-scooters, zijn ze gepassioneerd over het aanbieden van de meest aantrekkelijke opties voor consumenten. Masters Expo, als Europa's belangrijkste zakelijke beurs, verwelkomt jaarlijks meer dan 40.000 bezoekers om het beste op het gebied van moderne luxe en toekomstbestendig zakendoen te ontdekken!
Amsterdam
60m2
Minimale klimaatimpact
NSC
Wat een geweldige dag op het NSC congres in Den Bosch met Forliance en Greendutch! Trots dat we er waren met onze opvallende stand. We hebben niet alleen leuke contacten gelegd, maar ook gezellige mensen ontmoet. Het lijkt erop dat onze inspanningen hun vruchten hebben afgeworpen. Deze dag was een fantastische gelegenheid om ons netwerk uit te breiden en positieve interacties te hebben.
Den Bosch
9m2
Buckdesign Soprema bouwbeurs
Minimale klimaatimpact
Soprema
De Bouwbeurs was een groot succes, hét platform in Nederland waar de laatste trends in de bouwsector werden gepresenteerd. Soprema, met zijn assortiment dakbedekkingsmembranen, isolatiematerialen, vloeibare afdichtingen en andere producten voor waterdichting en thermische prestaties, staat bekend om zijn inzet voor duurzame oplossingen en milieubewuste bouwpraktijken. Samen delen we een gemeenschappelijke visie op duurzaam ondernemen en dit wordt weerspiegeld in de opvallende stand die we voor Soprema hebben gemaakt! Naast het tonen van de nieuwste dakbedekkingsystemen, organiseerden ze ook inspirerende koffiesessies om te netwerken met bezoekers. Als extra verrassing kregen bezoekers zelfs de kans om te racen in een Formule 1 auto!
Utrecht
160m2
Buckdesign Selecta One IFTF
Selecta One
De Selecta Group is wereldleider in de veredeling, teelt en marketing van innovatieve planten, zowel sierplanten als functionele planten. Hun veredelingsactiviteiten omvatten perk- en balkonplanten, kamerplanten, vaste planten en snijbloemen. Met productielocaties en verkoopkantoren in Europa, Afrika, Azië en Amerika bedienen ze alle relevante markten wereldwijd! De producten vormen de basis van een divers en prachtig assortiment planten en merken die samen inspireren en waarde toevoegen op alle niveaus van de toeleveringsketen. Samen met hun klanten en partners streven ze ernaar om de wereld groener te maken voor iedereen.
Vijfhuizen
35m2
Buckdesign Tempel CWIEME
Tempel Steel
Tempel werd in 1945 opgericht in Chicago en is nu een wereldleider in hoogtechnologische elektrische staaloplossingen. Met kantoren in Canada, Mexico, China, India en een Europees kantoor, groeit Tempel voortdurend om wereldwijde projecten te beheren en klanten beter van dienst te zijn. Op CWIEME Events 2023 in Berlijn biedt de Tempel stand een meeslepende ervaring. Verken het uitgebreide productassortiment op de eerste verdieping, geniet van handgemaakte koffie bereid door een barista en boven zijn inspirerende vergaderruimtes voor gesprekken met zakenrelaties. Tempel staat voor innovatie en duurzaamheid en geeft vorm aan de toekomst van de elektrische staalindustrie. Welkom in de wereld van Tempel, waar technologie en duurzaamheid samenkomen voor een mooie toekomst.
Berlijn
80m2
Buckdesign Hoogendoorn greentech
Hoogendoorn
Hoogendoorn Growth Management bevindt zich aan de voorhoede van innovatie in de tuinbouw, waar wetenschap en technologie samenkomen om het volledige potentieel van elk gewas te benutten. Als wereldwijde pionier in tuinbouwautomatisering streven ze ernaar om telers te overtuigen hun gewassen te optimaliseren en hun winst te maximaliseren en dat alles met een minimaal gebruik van middelen. Hun missie is duidelijk: slimmer telen voor een duurzamere toekomst. Bij Hoogendoorn gaan ze verder dan automatisering; ze creëren een voedingsbodem voor bloeiende oogsten en duurzame welvaart. Welkom bij de toekomst van de tuinbouw!
Amsterdam
96m2
Buckdesign ferring DDD congres
Minimale klimaatimpact
Ferring
Bij Ferring, een biofarmaceutische pionier, ligt de focus op baanbrekend farmaceutisch onderzoek, ontwikkeling en innovatie. Hun missie is duidelijk: ze streven ernaar succesvolle, betrouwbare en innovatieve producten te ontdekken, te ontwikkelen en op de markt te brengen. Net als onze dagelijkse inzet voor duurzaam ondernemen, delen ze dezelfde waarden. Bij Ferring geloven ze in het creëren van producten die een wezenlijk verschil maken in de kwaliteit van het leven, van de vroege kinderjaren tot de oude dag.
Veldhoven
28m2
Buckdesign Derse Edgio IBC
Dersē Edgio
Edgio kent de kracht van digitale content, verbindt bedrijven naadloos met hun klanten en levert een uitzonderlijke ervaring. Van films tot live-evenementen, hun oplossingen zorgen voor een snelle en veilige distributie, waardoor bedrijven niet alleen groeien maar ook schitteren. Edgio is meer dan een link tussen content en consumenten; ze zorgen voor betere bedrijfsresultaten. Door de waarde van digitale middelen te maximaliseren, de beveiliging te verbeteren, de klantervaring te verfijnen en de operationele kosten te verlagen, openen ze de deuren naar succes voor hun klanten.
Amsterdam
60m2
Minimale klimaatimpact
TotalEnergies
Samen met TotalEnergies hebben we onze krachten gebundeld om een onvergetelijke stand te creëren. Ons doel: een omgeving creëren waar verbinding centraal staat. Met trots presenteren we een prachtig, multifunctioneel bureau dat niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt, midden op je stand!
Utrecht
39m2
Buckdesign Abbvie DDD congres
Minimale klimaatimpact
AbbVie
AbbVie helpt mensen met complexe aandoeningen met innovatieve geneesmiddelen en gerelateerde zorgoplossingen. AbbVie helpt mensen fit te zijn voor werk en privéleven en ondersteunt de behoefte aan duurzame zorg. Ze willen hun voetafdruk verkleinen en bijdragen aan de overgang naar een klimaatneutrale gezondheidszorg.
Veldhoven
100m2
Buckdesign AvAir MRO
Minimale klimaatimpact
AvAir
Bij AvAir gaan ze verder dan zakendoen; ze creëren waardevolle samenwerkingen. Met tientallen jaren ervaring in de aftermarket van de luchtvaart hebben ze geleerd dat het vertrouwen van hun klanten de sleutel is tot duurzaam succes. Hun betrouwbaarheid en eerlijkheid hebben wereldwijd partnerschappen aangetrokken, waardoor klanten kunnen profiteren van een efficiënt verkoopproces van uitstekende waarde. Van het verhandelen van onderdelen tot het leveren van uitgebreide inventarisoplossingen, AvAir is klaar om de luchtvaartindustrie de komende 20 jaar te blijven transformeren!
Amsterdam
12m2
Buckdesign Big River Steel CWIEME
Big River Steel
In de constante zoektocht naar vooruitgang binnen evoluerende industrieën heeft Big River Steel niet alleen de beste staaltechnici aangetrokken, maar hen ook uitgerust met de meest geavanceerde technologieën. Dankzij deze visionaire aanpak kunnen ze niet alleen het staal van vandaag produceren, maar ook anticiperen op de behoeften van het volgende decennium. Dat onderscheidt hen van een gewoon staalbedrijf.
Berlijn
40m2
Buckdesign Bravilor Bonamat Host
Minimale klimaatimpact
Bravilor Bonamat
Tijdens HOST Milaan maakten we opnieuw een indrukwekkend klimaatneutraal statement voor Bravilor Bonamat. Ontdek hun passie voor duurzaamheid en ambacht in elk kopje koffie. Als familiebedrijf met meer dan 70 jaar geschiedenis hebben ze zich ontwikkeld van groothandel in horecaproducten tot specialist en fabrikant van filterkoffiemachines, espressomachines, koffiezetapparaten en heetwaterapparatuur.
Milaan
157,5m2
Buckdesign CST The Tire
CST
Van opwindende fietstochten tot uitdagende off-road avonturen - CST Tires levert wereldwijd betrouwbare en duurzame banden. Hun assortiment staat synoniem voor innovatie, kwaliteit en een grenzeloze reputatie. De drijvende kracht achter een breed assortiment banden voor fietsen, motorfietsen, off-road voertuigen en meer. Hun stand weerspiegelt de passie voor innovatie en kwaliteit die ons wereldwijd onderscheidt.
Keulen
286m2