Ga naar de inhoud

Schneider Electric

Stand locatie: Utrecht - VSK Jaarbeurs
Over het project

Duurzaamheid is niet langer een optie, maar een absolute noodzaak, must-have!

In de hedendaagse zakelijke arena is duurzaamheid niet langer een optie, maar een absolute must-have. Het is de ruggengraat van succes en de sleutel tot een positieve reputatie op lange termijn. Schneider Electric begrijpt dit als geen ander en streeft ernaar uw ultieme digitale partner te zijn voor duurzaamheid en efficiëntie. Met hun innovatieve aanpak integreren ze toonaangevende technologieën en producten in elke fase van de levenscyclus, waardoor een geïntegreerd bedrijfsbeheer in diverse bedrijfstakken mogelijk wordt. Met Schneider aan uw zijde wordt duurzaamheid niet slechts een doel, maar een tastbare realiteit voor de toekomst.

Kenmerken

Samenwerking
Service
Klantgerichtheid
Duurzaam
Betrouwbaarheid

CO2-certificaat

Na berekening van de CO2-uitstoot bij deze stand bleef er 0,362 ton CO2 over. We hebben dit gecompenseerd met koolstofkredieten.

Buckdesign Schneider Electric VSK Buckdesign Schneider Electric VSK
Buckdesign Schneider Electric VSK Buckdesign Schneider Electric VSK

Projecten

Ontdek stands van wereldklasse

Buckdesign_Taylor Solar_Solar Solutions
Minimale klimaatimpact

Taylor Solar

Taylor, ontstaan uit de innovatiekracht van de Technische Universiteit Eindhoven, leidt wereldwijd de revolutie in zonnetechnologie. Uitgerust met geavanceerde elektronica en software streven ze naar technologische perfectie in nauwe samenwerking met toonaangevende partners. Door hun elektronica aan fabrikanten aan te bieden en installateurs te voorzien van gateways en software, creëren ze een wereldwijde impact. Hun doel is duidelijk: dakeigenaren voorzien van baanbrekende zonne-energietechnologie waarmee ze niet alleen meer energie kunnen opwekken, maar ook direct inzicht hebben in de prestaties van hun systeem. In samenwerking met Sonnex versterken ze hun positie op de markt door hun technologie te integreren met hoogwaardige zonnepanelen van betrouwbare fabrikanten.

Vijfhuizen

36m2

Buckdesign_Royal Haskining_RailTech
Minimale klimaatimpact

Royal Haskoning

Royal Haskoning is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau dat zich toelegt op het creëren van een positieve impact op mens en milieu. Met meer dan 6.000 collega's in meer dan 20 landen helpen ze hun klanten met uitdagingen die variëren van klimaatverandering en digitale transformatie tot veranderende klantbehoeften en de energietransitie. Bij Royal HaskoningDHV zijn ze meer dan alleen een internationaal ingenieursbureau - ze zijn een groep gepassioneerde consultants die 140 jaar ingenieurservaring integreren met digitale technologieën en softwareoplossingen. Met hun missie "Improving Society Together" nemen ze de verantwoordelijkheid voor het maken van een positieve impact op de wereld. Hun doel is duidelijk: een meetbare positieve impact bereiken via hun projecten en initiatieven. Ze richten zich op vijf kritieke thema's waar zij, als consultants, ingenieurs en projectmanagers, een verschil kunnen maken voor mens en planeet, allemaal in lijn met specifieke duurzaamheidsdoelen van de VN.

Utrecht

24m2