Ga naar de inhoud
Buckdesign

Het herdefiniëren van de standbouwindustrie

Bij Buckdesign gaan we verder dan standontwerp. Wij zijn een team van creatieve individuen en voorstanders het opnieuw vormgeven van duurzaamheid binnen de tentoonstellings- en standbouwindustrie. Onze reis is gestart met een krachtig idee: het samenvoegen van innovatie, verantwoordelijkheid en ervaring om stands te creëren die indruk maken en onze impact op het milieu verminderen.

Onze kernwaarden

Duurzaamheid
Samenwerking
Service
Klantgerichtheid
Betrouwbaarheid
Onze missie
Duurzaamheid creëren door innovatief ontwerp Duurzaamheid creëren door innovatief ontwerp
Duurzaamheid creëren door innovatief ontwerp Duurzaamheid creëren door innovatief ontwerp
OSPI Netwerk

Buckdesign is lid van het OSPI Netwerk

Buckdesign is lid van het OSPI Netwerk; Octanorm Service Partner International. Dit is het grootste wereldwijde netwerk van standbouwers. Wij hebben partners in meer dan 140 grote steden in meer dan 40 landen. Onze partners bieden lokale expertise en dezelfde hoge standaard in standbouw als Buckdesign. Wij fungeren als de link naar dit wereldwijde netwerk, waarbij alle communicatie via ons verloopt. Wij ontwerpen uw stand bij Buckdesign en bouwen deze waar ook ter wereld in samenwerking met onze partners. Dit is het eenvoudige principe van OSPI: 'Designed here - Built there'.

Duurzaamheid

Stands bouwen en tegelijkertijd zorgen voor het milieu

Door de wereldwijde samenwerking met lokale OSPI partners maken we minimaal gebruik van transport. Wanneer onze vrachtwagens worden gebruikt, is er ook minder brandstofverbruik omdat de stands zijn gebouwd van lichtgewicht aluminium extrusieprofielen van Octanorm. Dit resulteert in minder gewicht, wat een aanzienlijke vermindering van uitstoot van kooldioxide betekent.

 

Daarnaast zijn Octanorm producten van hoge kwaliteit en hebben ze een lange levensduur. Dit betekent dat de producten niet slechts voor één tentoonstelling worden gebruikt, we hergebruiken ze tot wel honderd keer. Als de materialen niet meer geschikt zijn voor gebruik, worden alle Octanorm materialen 100% gerecycled.

Bekijk onze duurzame stands