Ga naar de inhoud

IDEMIA

Stand locatie: NVVB - Noordwijkerhout
Over het project

IDEMIA streeft om alle burgers een veilige omgeving te bieden, levenslang juridische identiteit.

IDEMIA Smart Identity, een divisie van de IDEMIA Groep, streeft ernaar om alle burgers te voorzien van een veilige, levenslange wettelijke identiteit. Hun oplossingen, ondersteund door geavanceerde biometrie en cryptografie, zijn toonaangevend in zowel fysieke als digitale identiteitsoplossingen. Als marktleider heeft IDEMIA langdurige relaties opgebouwd met overheden wereldwijd. Dit partnerschap is gebaseerd op de gedeelde overtuiging dat een veilige wettelijke identiteit essentieel is voor de toegang tot fundamentele rechten, zowel fysiek als digitaal. Hun uitgebreide portfolio omvat geavanceerde identiteitsdocumenten voor burgers, personalisatiesystemen, hoogbeveiligde digitale ID's en aanverwante diensten zoals bedrijfskaarten.

Kenmerken

Samenwerking
Service
Klantgerichtheid
Betrouwbaarheid
Buckdesign IDEMIA NVVB Leewenhorst Noordwijkerhout
Buckdesign IDEMIA NVVB Leewenhorst Noordwijkerhout Buckdesign IDEMIA NVVB Leewenhorst Noordwijkerhout
Buckdesign IDEMIA NVVB Leewenhorst Noordwijkerhout Buckdesign IDEMIA NVVB Leewenhorst Noordwijkerhout

Projecten

Ontdek stands van wereldklasse

Buckdesign Tempel Steel CWIEME Berlin
Minimale klimaatimpact

TEMPEL staal

TEMPEL werd in 1945 opgericht in Chicago en is nu een wereldleider in hoogtechnologische oplossingen voor elektrisch staal. Met kantoren in Canada, Mexico, China, India en een Europees kantoor, groeit TEMPEL voortdurend om wereldwijde projecten te beheren en klanten beter van dienst te zijn. Op CWIEME Events 2023 in Berlijn biedt de TEMPEL stand een meeslepende ervaring. Verken het uitgebreide productassortiment op de eerste verdieping, geniet van handgemaakte koffie bereid door een barista, en boven zijn inspirerende vergaderruimtes voor gesprekken met zakenrelaties. TEMPEL staat voor innovatie en duurzaamheid en geeft vorm aan de toekomst van de elektrostaalindustrie. Welkom in de wereld van TEMPEL, waar technologie en duurzaamheid samenkomen voor een mooie toekomst.

Berlijn

80m2

Buckdesign_Taylor Solar_Solar Solutions
Minimale klimaatimpact

Taylor Solar

Taylor, ontstaan uit de innovatiekracht van de Technische Universiteit Eindhoven, leidt wereldwijd de revolutie in zonnetechnologie. Uitgerust met geavanceerde elektronica en software streven ze naar technologische perfectie in nauwe samenwerking met toonaangevende partners. Door hun elektronica aan fabrikanten aan te bieden en installateurs te voorzien van gateways en software, creëren ze een wereldwijde impact. Hun doel is duidelijk: dakeigenaren voorzien van baanbrekende zonne-energietechnologie waarmee ze niet alleen meer energie kunnen opwekken, maar ook direct inzicht hebben in de prestaties van hun systeem. In samenwerking met Sonnex versterken ze hun positie op de markt door hun technologie te integreren met hoogwaardige zonnepanelen van betrouwbare fabrikanten.

Vijfhuizen

36m2