Ga naar de inhoud

AbbVie

Stand locatie: DDD Congres - Veldhoven
Over het project

AbbVie ondersteunt de behoefte aan duurzame zorg.

AbbVie helpt mensen met complexe aandoeningen met innovatieve geneesmiddelen en gerelateerde zorgoplossingen. AbbVie helpt mensen fit te zijn voor werk en privéleven en ondersteunt de behoefte aan duurzame zorg. Ze willen hun voetafdruk verkleinen en bijdragen aan de overgang naar een klimaatneutrale gezondheidszorg.

Kenmerken

Samenwerking
Service
Klantgerichtheid
Duurzaam
Betrouwbaarheid

CO2-certificaat

Na berekening van de CO2-uitstoot bij deze stand was er 0,172 ton CO2 over. We hebben dit gecompenseerd met koolstofkredieten.

Buckdesign AbbVie DDD congres veldhoven
Buckdesign AbbVie DDD congres veldhoven Buckdesign AbbVie DDD congres veldhoven
Buckdesign AbbVie DDD congres veldhoven Buckdesign AbbVie DDD congres veldhoven

Projecten

Ontdek stands van wereldklasse

Buckdesign Tempel Steel CWIEME Berlin
Minimale klimaatimpact

TEMPEL staal

TEMPEL werd in 1945 opgericht in Chicago en is nu een wereldleider in hoogtechnologische oplossingen voor elektrisch staal. Met kantoren in Canada, Mexico, China, India en een Europees kantoor, groeit TEMPEL voortdurend om wereldwijde projecten te beheren en klanten beter van dienst te zijn. Op CWIEME Events 2023 in Berlijn biedt de TEMPEL stand een meeslepende ervaring. Verken het uitgebreide productassortiment op de eerste verdieping, geniet van handgemaakte koffie bereid door een barista, en boven zijn inspirerende vergaderruimtes voor gesprekken met zakenrelaties. TEMPEL staat voor innovatie en duurzaamheid en geeft vorm aan de toekomst van de elektrostaalindustrie. Welkom in de wereld van TEMPEL, waar technologie en duurzaamheid samenkomen voor een mooie toekomst.

Berlijn

80m2

Buckdesign_Taylor Solar_Solar Solutions
Minimale klimaatimpact

Taylor Solar

Taylor, ontstaan uit de innovatiekracht van de Technische Universiteit Eindhoven, leidt wereldwijd de revolutie in zonnetechnologie. Uitgerust met geavanceerde elektronica en software streven ze naar technologische perfectie in nauwe samenwerking met toonaangevende partners. Door hun elektronica aan fabrikanten aan te bieden en installateurs te voorzien van gateways en software, creëren ze een wereldwijde impact. Hun doel is duidelijk: dakeigenaren voorzien van baanbrekende zonne-energietechnologie waarmee ze niet alleen meer energie kunnen opwekken, maar ook direct inzicht hebben in de prestaties van hun systeem. In samenwerking met Sonnex versterken ze hun positie op de markt door hun technologie te integreren met hoogwaardige zonnepanelen van betrouwbare fabrikanten.

Vijfhuizen

36m2