Ga naar de inhoud

UberVo

Stand locatie: Dental Expo - Amsterdam RAI
Over het project

Klanten kunnen rekenen op gestroomlijnde productie 24/7.

UberVo dental b.v. is sinds 2004 de officiële importeur en distributeur van topmerken als IMES-ICORE®, SCHÜTZ DENTAL GmbH en SILADENT GmbH voor de Nederlandse mondzorgsector. Ze bieden uitgebreide ondersteuning aan CAD/CAM-klanten met Nederlandstalige technici en een dagelijks bereikbare helpdesk. Met het complete CORiTEC-freessysteemportfolio van imes-icore® streven ze naar eenvoudige samenwerking tussen tandtechnische laboratoria. UberVo is de expert op het gebied van CAD/CAM-technologie, met een focus op eerlijk advies, officiële certificeringen en voortdurende innovatie. Dankzij hun geavanceerde digitale workflow kunnen klanten 24/7 rekenen op een gestroomlijnde productie, waarbij het succes van hun klanten centraal staat.

Kenmerken

Samenwerking
Service
Klantgerichtheid
Betrouwbaarheid
Buckdesign_UberVo_Dental Expo Buckdesign_UberVo_Dental Expo
Buckdesign_UberVo_Dental Expo Buckdesign_UberVo_Dental Expo

Projecten

Ontdek stands van wereldklasse

Buckdesign Tempel Steel CWIEME Berlin

Tempel Steel

Tempel werd in 1945 opgericht in Chicago en is nu een wereldleider in hoogtechnologische elektrische staaloplossingen. Met kantoren in Canada, Mexico, China, India en een Europees kantoor, groeit Tempel voortdurend om wereldwijde projecten te beheren en klanten beter van dienst te zijn. Op CWIEME Events 2023 in Berlijn biedt de Tempel stand een meeslepende ervaring. Verken het uitgebreide productassortiment op de eerste verdieping, geniet van handgemaakte koffie bereid door een barista en boven zijn inspirerende vergaderruimtes voor gesprekken met zakenrelaties. Tempel staat voor innovatie en duurzaamheid en geeft vorm aan de toekomst van de elektrische staalindustrie. Welkom in de wereld van Tempel, waar technologie en duurzaamheid samenkomen voor een mooie toekomst.

Berlijn

80m2

Buckdesign_Taylor Solar_Solar Solutions
Minimale klimaatimpact

Taylor Solar

Taylor, ontstaan uit de innovatiekracht van de Technische Universiteit Eindhoven, leidt wereldwijd de revolutie in zonnetechnologie. Uitgerust met geavanceerde elektronica en software streven ze naar technologische perfectie in nauwe samenwerking met toonaangevende partners. Door hun elektronica aan fabrikanten aan te bieden en installateurs te voorzien van gateways en software, creëren ze een wereldwijde impact. Hun doel is duidelijk: dakeigenaren voorzien van baanbrekende zonne-energietechnologie waarmee ze niet alleen meer energie kunnen opwekken, maar ook direct inzicht hebben in de prestaties van hun systeem. In samenwerking met Sonnex versterken ze hun positie op de markt door hun technologie te integreren met hoogwaardige zonnepanelen van betrouwbare fabrikanten.

Vijfhuizen

36m2

Buckdesign_Royal Haskining_RailTech
Minimale klimaatimpact

Royal Haskoning

Royal Haskoning is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau dat zich toelegt op het creëren van een positieve impact op mens en milieu. Met meer dan 6.000 collega's in meer dan 20 landen helpen ze hun klanten met uitdagingen die variëren van klimaatverandering en digitale transformatie tot veranderende klantbehoeften en de energietransitie. Bij Royal HaskoningDHV zijn ze meer dan alleen een internationaal ingenieursbureau - ze zijn een groep gepassioneerde consultants die 140 jaar ingenieurservaring integreren met digitale technologieën en softwareoplossingen. Met hun missie "Improving Society Together" nemen ze de verantwoordelijkheid voor het maken van een positieve impact op de wereld. Hun doel is duidelijk: een meetbare positieve impact bereiken via hun projecten en initiatieven. Ze richten zich op vijf kritieke thema's waar zij, als consultants, ingenieurs en projectmanagers, een verschil kunnen maken voor mens en planeet, allemaal in lijn met specifieke duurzaamheidsdoelen van de VN.

Utrecht

24m2