Ga naar de inhoud

Hoogendoorn

Stand locatie: Greentech - Amsterdam
Over het project

Bij Hoogendoorn gaan ze verder dan automatisering.

Hoogendoorn Growth Management bevindt zich aan de voorhoede van innovatie in de tuinbouw, waar wetenschap en technologie samenkomen om het volledige potentieel van elk gewas te benutten. Als wereldwijde pionier in tuinbouwautomatisering streven ze ernaar om telers te overtuigen hun gewassen te optimaliseren en hun winst te maximaliseren en dat alles met een minimaal gebruik van middelen. Hun missie is duidelijk: slimmer telen voor een duurzamere toekomst. Bij Hoogendoorn gaan ze verder dan automatisering; ze creëren een voedingsbodem voor bloeiende oogsten en duurzame welvaart. Welkom bij de toekomst van de tuinbouw!

Kenmerken

Samenwerking
Service
Klantgerichtheid
Betrouwbaarheid
Buckdesign Hoogendoorn greentech Buckdesign Hoogendoorn greentech

Projecten

Ontdek stands van wereldklasse

Buckdesign_Taylor Solar_Solar Solutions
Minimale klimaatimpact

Taylor Solar

Taylor, ontstaan uit de innovatiekracht van de Technische Universiteit Eindhoven, leidt wereldwijd de revolutie in zonnetechnologie. Uitgerust met geavanceerde elektronica en software streven ze naar technologische perfectie in nauwe samenwerking met toonaangevende partners. Door hun elektronica aan fabrikanten aan te bieden en installateurs te voorzien van gateways en software, creëren ze een wereldwijde impact. Hun doel is duidelijk: dakeigenaren voorzien van baanbrekende zonne-energietechnologie waarmee ze niet alleen meer energie kunnen opwekken, maar ook direct inzicht hebben in de prestaties van hun systeem. In samenwerking met Sonnex versterken ze hun positie op de markt door hun technologie te integreren met hoogwaardige zonnepanelen van betrouwbare fabrikanten.

Vijfhuizen

36m2

Buckdesign_Royal Haskining_RailTech
Minimale klimaatimpact

Royal Haskoning

Royal Haskoning is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau dat zich toelegt op het creëren van een positieve impact op mens en milieu. Met meer dan 6.000 collega's in meer dan 20 landen helpen ze hun klanten met uitdagingen die variëren van klimaatverandering en digitale transformatie tot veranderende klantbehoeften en de energietransitie. Bij Royal HaskoningDHV zijn ze meer dan alleen een internationaal ingenieursbureau - ze zijn een groep gepassioneerde consultants die 140 jaar ingenieurservaring integreren met digitale technologieën en softwareoplossingen. Met hun missie "Improving Society Together" nemen ze de verantwoordelijkheid voor het maken van een positieve impact op de wereld. Hun doel is duidelijk: een meetbare positieve impact bereiken via hun projecten en initiatieven. Ze richten zich op vijf kritieke thema's waar zij, als consultants, ingenieurs en projectmanagers, een verschil kunnen maken voor mens en planeet, allemaal in lijn met specifieke duurzaamheidsdoelen van de VN.

Utrecht

24m2