Ga naar de inhoud

Wij ontwerpen en bouwen stands met minimale klimaatimpact .

De nieuwe manier van stands bouwen: circulair, minimale impact op het klimaat en toch een betrouwbare service. Dat is onze ambitie voor de toekomst.

Projecten die inspireren, resultaten die standhouden

We werken samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun merken op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier onder de aandacht worden gebracht.

Duik in duurzaamheid

Ontdek hoe Buckdesign voorop loopt in het creëren van beursstands met minimale klimaatimpact, in lijn met de 'Green Deal' van de Europese Commissie. Kom meer te weten over onze toewijding om visie om te zetten in klimaatbewuste realiteit.

Bravilor Hoogendoorn Soprema

01

02

03

29

Jaar ervaring

2900+

Stands ontworpen

25+

Landen

300+

Klanten geholpen
Big River Steel
onze stands

Ontdek de duurzame materialen van onze stands

Klik op de stippen voor meer informatie over onze duurzame materiaalkeuzes.

Hoofdstructuur

Onze hoofdconstructie bestaat uit 98% gerecycled aluminium. Door aluminium in onze constructies te gebruiken, kunnen we deze materialen ongeveer 200 keer hergebruiken.

Bovenvloer

De toplaag van tapijtvloeren is een samenstelling op plantaardige basis welke voor 90% van onder tot boven recyclebaar is. Een alternatief voor deze vloer is een verharde vloer van LVT, die 40% recyclebaar is.

Ondervloer

Onze ondervloer is 100% gerecycled, waardoor we deze panelen ongeveer 200 keer kunnen hergebruiken.

Gehuurd meubilair

Aangezien we huurmeubilair gebruiken, kan het zeer vaak worden gebruikt (100-200x)

Toonbank

De meeste van onze toonbanken zijn gemaakt van 98% gerecycled aluminium. De gelamineerde panelen die we gebruiken zijn 90% gerecycled.

Transport

Al onze auto's tanken NesteMy, wat zorgt voor een co2-reductie van ongeveer 90% vergeleken met 'normale' diesel.

LED-verlichting

Op al onze stands gebruiken we alleen LED-verlichting, wat zorgt voor een zeer lange levensduur en een laag verbruik.

Projecten

Ontdek stands van wereldklasse

Buckdesign Tempel Steel CWIEME Berlin

Tempel Steel

Tempel werd in 1945 opgericht in Chicago en is nu een wereldleider in hoogtechnologische elektrische staaloplossingen. Met kantoren in Canada, Mexico, China, India en een Europees kantoor, groeit Tempel voortdurend om wereldwijde projecten te beheren en klanten beter van dienst te zijn. Op CWIEME Events 2023 in Berlijn biedt de Tempel stand een meeslepende ervaring. Verken het uitgebreide productassortiment op de eerste verdieping, geniet van handgemaakte koffie bereid door een barista en boven zijn inspirerende vergaderruimtes voor gesprekken met zakenrelaties. Tempel staat voor innovatie en duurzaamheid en geeft vorm aan de toekomst van de elektrische staalindustrie. Welkom in de wereld van Tempel, waar technologie en duurzaamheid samenkomen voor een mooie toekomst.

Berlijn

80m2

Buckdesign_Taylor Solar_Solar Solutions
Minimale klimaatimpact

Taylor Solar

Taylor, ontstaan uit de innovatiekracht van de Technische Universiteit Eindhoven, leidt wereldwijd de revolutie in zonnetechnologie. Uitgerust met geavanceerde elektronica en software streven ze naar technologische perfectie in nauwe samenwerking met toonaangevende partners. Door hun elektronica aan fabrikanten aan te bieden en installateurs te voorzien van gateways en software, creëren ze een wereldwijde impact. Hun doel is duidelijk: dakeigenaren voorzien van baanbrekende zonne-energietechnologie waarmee ze niet alleen meer energie kunnen opwekken, maar ook direct inzicht hebben in de prestaties van hun systeem. In samenwerking met Sonnex versterken ze hun positie op de markt door hun technologie te integreren met hoogwaardige zonnepanelen van betrouwbare fabrikanten.

Vijfhuizen

36m2

Klant ervaringen

"Echt teamwork"

Ze laten me nooit in de steek; ze zorgen altijd voor echt teamwork.

Klant ervaringen

"Betrouwbare partner"

Ze hebben bewezen een betrouwbare partner te zijn met wie we graag samenwerken.

Klant ervaringen

"Duurzaamheid en kwaliteit"

Buckdesign voldoet aan de twee voorwaarden: duurzaamheid en kwaliteit.

Boon Edam
Bravilor
Europese Commissie
OSPI Netwerk

Designed here - Build there

Buckdesign is lid van het OSPI netwerk: Octanorm Service Partner International. Het OSPI netwerk is het grootste wereldwijde netwerk voor standbouwers.

Dankzij dit netwerk hebben we partners in meer dan 140 grote steden, verspreid over 40 landen. Onze partners bieden lokale expertise en delen dezelfde waarden in standbouw als Buckdesign.